Verzekering

In 2018 kiest u opnieuw uw zorgpolis.

Voor meer informatie over fysiotherapie, klik op www.defysiotherapeut.com/goed-verzekerd

We onderscheiden:

  • Niet-chronische aandoeningen: Deze worden vergoed uit de aanvullende verzekering. Kijk goed uw polis na welk pakket u heeft, daarin staat het aantal keer vemeld dat u een behandeling vergoed krijgt. Wanneer u meer nodig heeft moet u zelf bijbetalen. In onze praktijk streven we naar het beste resultaat in zo weinig mogelijk behandelingen. Dat kan alleen met een gezamenlijke inzet.
  • Chronische aandoeningen: De basisverzekering vergoedt alleen bepaalde chronische aandoeningen vanaf de 21ste behandeling, vaak op verwijzing van een specialist of verpleeghuisarts. De eerste 20x gaan uit uw aanvullende verzekering ( mits u die heeft) of betaalt u zelf.

Voorbeelden:

Wanneer u een aanvullend pakket heeft van 12 behandelingen, en u heeft een chronische aandoening, dan betaalt de verzekering de eerste 12x, daarna betaalt u zelf de 13-20ste maal, en vanaf daar worden de kosten uit de basisverzekering betaalt.

Heeft u een aanvullende verzekering van 27x, en een chronische aandoening, dan worden de eerste 20x uit de aanvullende verzekering gehaald, en de behandelingen erna uit de basisverzekering. U heeft dan nog 7x over voor een behandeling bij een niet-chronische aandoening.

Klik hier voor meer informatie over fysiovergoedingen. U blijft ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw eigen verzekering, de rechten en plichten die deze met zich meebrengt. Wanneer u weinig fysiotherapie nodig heeft, loont het soms de moeite om alleen een basisverzekering af te sluiten en zelf de kosten voor een eventuele behandeling te betalen. Voor tarieven klik hier