Praktijkinformatie

Mensen krijgen behandelingen die bij hen persoonlijk passen, bij hun mogelijkheden en onmogelijkheden, door een therapeut die hier het beste met kennis en vaardigheden bij aansluit. Met onze veelzijdige mogelijkheden kan er een optimale afstemming zijn op uw doelen en wensen. Wij behandelen persoonlijk practice based: wat werkt voor u? En wat niet?

Neem als het snel moet, contact op

Natuurlijk werken we ook zoveel mogelijk evidence based, wetenschappelijk verantwoord, maar wij staan erg open voor zaken die nog niet wetenschappelijk onderzocht zijn, maar al wel in de praktijk werken. Richtlijnen zijn belangrijk als houvast, maar uiteindelijk gaat het om het leveren van maatwerk op uw persoonlijke situatie.

Wij vinden het belangrijk dat mensen echte aandacht krijgen en een deskundige behandeling van hun klachten, snel en adequaat. We hopen dat u zich bij ons gezien en gehoord voelt. Wat anderen van ons vinden kunt u hier lezen.

Er wordt alleen behandeld waar het wenselijk en nodig is, aangepast aan uw leefsituatie. Zoveel mogelijk werken we met haalbare doelen. We streven naar zo min mogelijk behandelingen bij maximale eigen inzet van u, in het vertrouwen dat het zelfhelend vermogen optimaal kan functioneren. Informatie en educatie zijn hierbij belangrijk. Vraag ons, en we geven antwoord. Als we iets niet weten, zoeken we het samen op!

Wanneer uw vraag onze competenties overschrijdt verwijzen wij u naar andere experts of zorgen we door gerichte scholing alsnog aan uw hulpvraag te kunnen voldoen.