1. Nederlands
  2. English

Ervaringen

Ervaringen met onze praktijk en onze medewerkers kunt u direct zien op Zorgkaartnederland.

16-6-2020, ervaring van man 61 jaar met ischias

“Tijdens de Corona crisis, kreeg ik last van mijn linker heup/been/rug  en bleek dit Ischias te zijn. Door de Corona waren de Fysiopraktijken helaas gesloten, dus aan de zware pijnstillers, want een zenuwpijn is echt geen pretje. Gelukkig gingen de meeste fysio’s begin mei open en kon ik na ruim 8 weken pijnstillers, beginnen met de fysio behandeling. Mijn dochter heeft door haar fibromyalgie goede ervaring met Fysiopraktijk Haarlem-Oost. Dus op haar aanraden vanuit Bennebroek naar Haarlem-Oost gegaan.

De eerste behandeling op 7 mei 2020 gaf al verlichting, de 2e behandeling was met Dry Needling, wat voor mij een goede ervaring was, want de pijnklachten namen hierdoor snel af, daarna nog 2x geweest en ik was van mijn Ischias af. Dus in een tijdbestek van 3 weken was ik van mijn Ischiasklachten af, wat een opluchting.”

16-6-2020, ervaring van man 61 met heupartrose

“Ik heb al jaren artrose in mijn rechter heup, wat pijnlijk is bij het lopen en wandelen. Daarom vroeg ik Jitse Bakker om advies. Na onderzoek bleek dat mijn rechter bilspier nog meer gespannen was dan de linkerkant, maar niet op een zenuw drukte. Ik heb nu 2 behandelingen gehad met Dry Needling en ik merk al verbetering. Natuurlijk verdwijnt de pijn niet snel, maar dat mag je ook niet verwachten na al die jaren. Complimenten voor mijn fysiotherapeut Jitse en ik kan iedereen deze fysiopraktijk aanbevelen.

PS. Ik ben bij hiervoor bij een andere fysiopraktijk, osteopaat en chiropractor geweest voor mijn artrose klachten, maar die konden het niet verhelpen”.

9-6-2020, ervaring van vrouw, 59 jaar met recidiverende nek- rugklachten:

“23 jaar werkte ik op kantoor. Altijd nek -en rugklachten. Vooral nekpijn. Eerst langs de huisarts. Haar indicatie was: fysiotherapie. En wel bij Fysiotherapiepraktijk Haarlem Oost. Op 27 juli 2015 tot 11 december 2015 behandelde Angelique mij, en af en toe in de jaren erna. Met resultaat. Tot nu toe geen last meer. Ze gaf mij de juiste behandeling en goede raad in de vorm van oefeningen mee naar huis. Soms heb ik even extra serie behandeling nodig omdat ik het zelf niet voor elkaar krijg.  Er wordt mij wel eens gevraagd wat beter kan, ik zeg; ga zo door met behandelen van mensen. Ze zijn zeer vriendelijk.

Als ik een score zou moeten geven voor het traject is dat een verdiende 10 !!”

6-6-2020, ervaring van man, 54 jaar met  oorspeekselklier-kanker en oedeem

“Mijn ervaring met Jeannette Klop als fysio heb ik ervaren als zeer professioneel. De klacht waarmee ik in februari kwam, is dat ik na een operatie in mijn gezicht veel last had van oedeem. Door vakkundige begeleiding heeft ze me geleerd hoe je dat kan verminderen. De vakkundigheid van de mensen die hier werken zijn super, goede communicatie en duidelijke begeleiding. Door deze behandeling kan ik veel meer dan ik had verwacht.

Bij deze raad ik Haarlem-Oost fysiotherapie dan ook heel erg aan met een cijfer 9.”