1. Nederlands
  2. English

Ervaringen

Ervaringen met onze praktijk en onze medewerkers kunt u direct zien op Zorgkaartnederland.

10-03-2022, ervaring van vrouw, 43, met verschillende klachten in de superficial backline (nek / schouder/borstwervelkolom/achillespees)

Leo is een vriendelijke, betrokken, kundige en humoristische man. De behandelingen worden met aandacht en kundigheid gegeven. Leo is geïnteresseerd en zoekt graag mee naar de oorzaak van klachten. Door de gesprekken en oefeningen voor thuis kan er op meerdere niveaus meer ontspanning komen. Iedereen verdient een Leo!

7-3-2022, ervaring van vrouw, 33, na ongeluk en operatie van open onderbeenbreuk, met gecompliceerd beloop: ontstekingen en uiteindelijk verwijderen schroef en plaatmateriaal.

In behandeling vanaf januari 2021 tot heden. Tijdens een langdurige herstelperiode intensieve en complete zorg. Gestart in huis en in bed, de eerste stappen naar zelfstandigheid in en om het huis, trainen voor spieropbouw, hulp om de zwelling tegen te gaan door lymfedrainage, massage tegen de stijfheid, oefentherapie en emotionele hulp bij het omgaan met de pijn en tijdelijke beperking. Er wordt gekeken naar de complete zorgvraag en dat maakt deze praktijk en in het bijzonder Angelique zo fijn.

Het resultaat: Herstel van alle functies van het onderbeen voor dagelijkse activiteiten in en rond het huis. Start met opbouw van rennen, dansen na ongeveer 1 jaar. Ik kan weer wandelen, mijn kinderen op de fiets naar school brengen. Nu werk ik nog aan het goed kunnen hardlopen. Tevredenheidsscore: 10

1-3-2022, ervaring van vrouw, 73 met nieuwe knie ( TKP)

In oktober 2020 heb ik links een nieuwe knie (TKP) gekregen. Na een verblijf in de Jacobkliniek werd ik thuis verder geholpen door Jitse Bakker. Er is in de revalidatie van de knie veel aandacht geweest voor het beweeglijk maken van de knie, oefeningen om sterker en stabieler te worden en het opnieuw leren lopen. Ook heeft hij dry-needling toegepast in dwarsliggende spieren in mijn rug a.g.v. de periode van slecht lopen. Ondanks diverse andere klachten aan mijn lichaam, ben ik dankzij de therapie van Jitse Bakker weer prima op de been gekomen. Ik ben dan ook zeer tevreden over hem!

Als er iemand in mijn omgeving therapie nodig heeft, dan beveel ik Jitse altijd ten zeerste aan.

1-2-2022, ervaring van man, 38 jaar, met giant cell tumor in knee  ( engels)

I have been diagnosed with a giant cell tumor (diffuse) in my right knee leading to a major operation at LUMC in June 2021. The operation was open synovectomy, which involves removal of synovial tissue with carving the whole knee joint. The operation area is so big that it leads to many scars, stitches and a knee that looks like a balloon. I am super lucky that I have met Jeannette Klop. We have been working together for my knee since July 2021. I can now run, jump, bike and do whatever I want. Walking for hours or climbing many stairs is not a problem for me. The therapy they offer is tailor based specifically to your needs. My muscles are stronger and my whole lymph system is working much better. The swelling and inflammation is gone. Her depth of knowledge is beyond imagination and she blended it with years of experience. If you have a problem with your mobility, you are in the right hands.

16-6-2020, ervaring van man 61 jaar met ischias

“Tijdens de Corona crisis, kreeg ik last van mijn linker heup/been/rug  en bleek dit Ischias te zijn. Door de Corona waren de Fysiopraktijken helaas gesloten, dus aan de zware pijnstillers, want een zenuwpijn is echt geen pretje. Gelukkig gingen de meeste fysio’s begin mei open en kon ik na ruim 8 weken pijnstillers, beginnen met de fysio behandeling. Mijn dochter heeft door haar fibromyalgie goede ervaring met Fysiopraktijk Haarlem-Oost. Dus op haar aanraden vanuit Bennebroek naar Haarlem-Oost gegaan.

De eerste behandeling op 7 mei 2020 gaf al verlichting, de 2e behandeling was met Dry Needling, wat voor mij een goede ervaring was, want de pijnklachten namen hierdoor snel af, daarna nog 2x geweest en ik was van mijn Ischias af. Dus in een tijdbestek van 3 weken was ik van mijn Ischiasklachten af, wat een opluchting.”

16-6-2020, ervaring van man 61 met heupartrose

“Ik heb al jaren artrose in mijn rechter heup, wat pijnlijk is bij het lopen en wandelen. Daarom vroeg ik Jitse Bakker om advies. Na onderzoek bleek dat mijn rechter bilspier nog meer gespannen was dan de linkerkant, maar niet op een zenuw drukte. Ik heb nu 2 behandelingen gehad met Dry Needling en ik merk al verbetering. Natuurlijk verdwijnt de pijn niet snel, maar dat mag je ook niet verwachten na al die jaren. Complimenten voor mijn fysiotherapeut Jitse en ik kan iedereen deze fysiopraktijk aanbevelen.

PS. Ik ben bij hiervoor bij een andere fysiopraktijk, osteopaat en chiropractor geweest voor mijn artrose klachten, maar die konden het niet verhelpen”.

9-6-2020, ervaring van vrouw, 59 jaar met recidiverende nek- rugklachten:

“23 jaar werkte ik op kantoor. Altijd nek -en rugklachten. Vooral nekpijn. Eerst langs de huisarts. Haar indicatie was: fysiotherapie. En wel bij Fysiotherapiepraktijk Haarlem Oost. Op 27 juli 2015 tot 11 december 2015 behandelde Angelique mij, en af en toe in de jaren erna. Met resultaat. Tot nu toe geen last meer. Ze gaf mij de juiste behandeling en goede raad in de vorm van oefeningen mee naar huis. Soms heb ik even extra serie behandeling nodig omdat ik het zelf niet voor elkaar krijg.  Er wordt mij wel eens gevraagd wat beter kan, ik zeg; ga zo door met behandelen van mensen. Ze zijn zeer vriendelijk.

Als ik een score zou moeten geven voor het traject is dat een verdiende 10 !!”

6-6-2020, ervaring van man, 54 jaar met  oorspeekselklier-kanker en oedeem

“Mijn ervaring met Jeannette Klop als fysio heb ik ervaren als zeer professioneel. De klacht waarmee ik in februari kwam, is dat ik na een operatie in mijn gezicht veel last had van oedeem. Door vakkundige begeleiding heeft ze me geleerd hoe je dat kan verminderen. De vakkundigheid van de mensen die hier werken zijn super, goede communicatie en duidelijke begeleiding. Door deze behandeling kan ik veel meer dan ik had verwacht.

Bij deze raad ik Haarlem-Oost fysiotherapie dan ook heel erg aan met een cijfer 9.”

Privacyvoorkeur centrum

Cookies

Cookies die nodig zijn voor de goede werking van de site.

gdpr, wordpress, qtrans

Prestaties

Deze worden gebruikt om gebruikersinteractie bij te houden en potentiële problemen te detecteren. Deze helpen ons onze services te verbeteren door analytische gegevens te verstrekken over hoe gebruikers deze site gebruiken.

_ga, _gat, _gid, gadwp