Fysiotherapie Haarlem-Oost

Neem contact op

Ervaringen

Home » Ervaringen

Ervaringen met onze praktijk en onze medewerkers kunt u direct zien op Zorgkaartnederland. Hieronder kunt u meer tekst lezen van mensen die bij ons kwamen:

21-05-2024, vrouw, 72 jaar, lage rugklachten, litteken buik

Ik ben bij Leo Braam, fysio- en manueeltherapeut bij fysiotherapie Haarlem Oost, terecht gekomen in verband met langdurige rug en buikklachten op zoek naar iemand die fascia- en littekentherapie beoefent.
Na vier littekenbehandelingen was mijn buikpijn weg.
Mijn rugklachten zijn sterk verminderd dankzij manipulatie en fasciatherapie
Ook kreeg ik adviezen hoe te zitten, opstaan, slapen, lopen en moest oefeningen gaan doen om mijn spieren te versterken.
 
De therapie van Leo heeft zo goed gewerkt dat ik vrijwel klachtenvrij ben. Score 9.

15-05-2024 , man, 51 jaar, diverse klachten aan rug/nek/schouders/knie

Ik kom al ongeveer 25 jaar bij Leo voor meerdere aandoeningen ,en bij elke behandeling ging het een stukje beter. Zodra ik weer last heb van mijn nek en schouders of andere klachten, i.v.b.m. oude rug, knie en nekklachten, kan ik meestal binnen 1 of 2 dagen terecht en word ik super ontvangen en vooral geholpen. Meestal helpt het aanprikken van de spieren gelijk verlichtend ,en ben ik weer voor een langere periode verlost van de ergste klachten. Ik ben daarom ook heel erg tevreden en dankbaar voor de snelle en goede hulp. 

13-5-2024, ervaring van vrouw, 52 jaar, met gecompliceerd herstel na buikwandcorrectie

Na een buikwandcorrectie, met helaas necrose van de wond als complicatie, was ik op zoek naar hulp voor het vocht in mijn operatiegebied. Ik vond gelukkig online al snel Fysiotherapie Haarlem Oost met Jeannette Klop als oedeemtherapeut. Na een prettig intakegesprek startte mijn behandeling in januari 2024 waarbij mijn litteken ook mee werd meebehandeld, erg fijn!

Mijn therapie bestaat uit manuele lymfedrainage, massage van het litteken en soms ook tape voor betere drainage van mijn vocht of voor mijn litteken. De 3 kwartier dat ik bij Jeannette op de behandeltafel lig zijn altijd gezellig maar belangrijker nog, ik ga altijd de praktijk weer uit met een soepele buik, een zacht litteken en met veel minder vocht dan ik binnen kwam.  Na elke behandeling krijg ik een aantal oefeningen die ik thuis moet gaan doen om zo mijn herstel zelf te versnellen maar deze zijn nooit eindeloos of moeilijk uitvoerbaar. “5 keer 5 per oefening dan moet het goedkomen” zegt ze dan en ik zie mijn buik beetje bij beetje veranderen en inderdaad nu het mei 2024 is zie ik het ook: het komt goed!

Ik raad Jeannette zeker aan als je een zeer ervaren, no nonsens en prettig benaderbare oedeemtherapeut zoekt! Van mij krijgt ze een dikke 10!

13-5-2024, ervaring van man, 23 jaar met knieklachten bij hypermobiliteit, die 4-daagse wil lopen

In de afgelopen jaren ben ik regelmatig naar een fysiotherapeut geweest en meerdere keren geswitcht van praktijk. Ik heb hypermobiele knieën en kreeg eigenlijk altijd te horen dat ik gewoon de spieren om mijn knieën heen moest trainen maar meer dan dat was het nooit echt. 

Momenteel train ik voor de Nijmeegse Vierdaagse en daardoor kreeg ik zo’n 5 weken geleden last van mijn rechter knie. Ik werd door mijn moeder aangeraden om naar Jeannette Klop te gaan omdat zij zo fijn werd geholpen door Jeannette. Ik heb gemaild en kon erg snel een afspraak maken. Al gauw kwam ik erachter dat ik nu eindelijk goed zat. Jeannette had gelijk door waar het mis ging, ze vertelde dat het ook lag aan mijn manier van lopen. Ze gaf oefeningen, leerde mij een betere manier om te lopen en gaf een ontzettend duidelijke uitleg wat er nou precies gebeurde in mijn benen wanneer ik de verkeerde beweging nam. In totaal heb ik inclusief de intake 3 afspraken gehad en nog nooit heb ik zo veel verschil gevoeld in zo’n korte tijd. 

Dank je wel Jeannette, voor mij is dit een dikke 10 en ik kom zeker terug als ik klachten krijg!

 

10-03-2022, ervaring van vrouw, 43, met verschillende klachten in de superficial backline (nek / schouder/borstwervelkolom/achillespees)

Leo is een vriendelijke, betrokken, kundige en humoristische man. De behandelingen worden met aandacht en kundigheid gegeven. Leo is geïnteresseerd en zoekt graag mee naar de oorzaak van klachten. Door de gesprekken en oefeningen voor thuis kan er op meerdere niveaus meer ontspanning komen. Iedereen verdient een Leo!

7-3-2022, ervaring van vrouw, 33, na ongeluk en operatie van open onderbeenbreuk, met gecompliceerd beloop: ontstekingen en uiteindelijk verwijderen schroef en plaatmateriaal.

In behandeling vanaf januari 2021 tot heden. Tijdens een langdurige herstelperiode intensieve en complete zorg. Gestart in huis en in bed, de eerste stappen naar zelfstandigheid in en om het huis, trainen voor spieropbouw, hulp om de zwelling tegen te gaan door lymfedrainage, massage tegen de stijfheid, oefentherapie en emotionele hulp bij het omgaan met de pijn en tijdelijke beperking. Er wordt gekeken naar de complete zorgvraag en dat maakt deze praktijk en in het bijzonder Angelique zo fijn.

Het resultaat: Herstel van alle functies van het onderbeen voor dagelijkse activiteiten in en rond het huis. Start met opbouw van rennen, dansen na ongeveer 1 jaar. Ik kan weer wandelen, mijn kinderen op de fiets naar school brengen. Nu werk ik nog aan het goed kunnen hardlopen. Tevredenheidsscore: 10

1-3-2022, ervaring van vrouw, 73 met nieuwe knie ( TKP)

In oktober 2020 heb ik links een nieuwe knie (TKP) gekregen. Na een verblijf in de Jacobkliniek werd ik thuis verder geholpen door Jitse Bakker. Er is in de revalidatie van de knie veel aandacht geweest voor het beweeglijk maken van de knie, oefeningen om sterker en stabieler te worden en het opnieuw leren lopen. Ook heeft hij dry-needling toegepast in dwarsliggende spieren in mijn rug a.g.v. de periode van slecht lopen. Ondanks diverse andere klachten aan mijn lichaam, ben ik dankzij de therapie van Jitse Bakker weer prima op de been gekomen. Ik ben dan ook zeer tevreden over hem!

Als er iemand in mijn omgeving therapie nodig heeft, dan beveel ik Jitse altijd ten zeerste aan.

1-2-2022, ervaring van man, 38 jaar, met giant cell tumor in knee  ( engels)

I have been diagnosed with a giant cell tumor (diffuse) in my right knee leading to a major operation at LUMC in June 2021. The operation was open synovectomy, which involves removal of synovial tissue with carving the whole knee joint. The operation area is so big that it leads to many scars, stitches and a knee that looks like a balloon. I am super lucky that I have met Jeannette Klop. We have been working together for my knee since July 2021. I can now run, jump, bike and do whatever I want. Walking for hours or climbing many stairs is not a problem for me. The therapy they offer is tailor based specifically to your needs. My muscles are stronger and my whole lymph system is working much better. The swelling and inflammation is gone. Her depth of knowledge is beyond imagination and she blended it with years of experience. If you have a problem with your mobility, you are in the right hands.

16-6-2020, ervaring van man 61 jaar met ischias

“Tijdens de Corona crisis, kreeg ik last van mijn linker heup/been/rug  en bleek dit Ischias te zijn. Door de Corona waren de Fysiopraktijken helaas gesloten, dus aan de zware pijnstillers, want een zenuwpijn is echt geen pretje. Gelukkig gingen de meeste fysio’s begin mei open en kon ik na ruim 8 weken pijnstillers, beginnen met de fysio behandeling. Mijn dochter heeft door haar fibromyalgie goede ervaring met Fysiopraktijk Haarlem-Oost. Dus op haar aanraden vanuit Bennebroek naar Haarlem-Oost gegaan.

De eerste behandeling op 7 mei 2020 gaf al verlichting, de 2e behandeling was met Dry Needling, wat voor mij een goede ervaring was, want de pijnklachten namen hierdoor snel af, daarna nog 2x geweest en ik was van mijn Ischias af. Dus in een tijdbestek van 3 weken was ik van mijn Ischiasklachten af, wat een opluchting.”

16-6-2020, ervaring van man 61 met heupartrose

“Ik heb al jaren artrose in mijn rechter heup, wat pijnlijk is bij het lopen en wandelen. Daarom vroeg ik Jitse Bakker om advies. Na onderzoek bleek dat mijn rechter bilspier nog meer gespannen was dan de linkerkant, maar niet op een zenuw drukte. Ik heb nu 2 behandelingen gehad met Dry Needling en ik merk al verbetering. Natuurlijk verdwijnt de pijn niet snel, maar dat mag je ook niet verwachten na al die jaren. Complimenten voor mijn fysiotherapeut Jitse en ik kan iedereen deze fysiopraktijk aanbevelen.

PS. Ik ben bij hiervoor bij een andere fysiopraktijk, osteopaat en chiropractor geweest voor mijn artrose klachten, maar die konden het niet verhelpen”.

9-6-2020, ervaring van vrouw, 59 jaar met recidiverende nek- rugklachten:

“23 jaar werkte ik op kantoor. Altijd nek -en rugklachten. Vooral nekpijn. Eerst langs de huisarts. Haar indicatie was: fysiotherapie. En wel bij Fysiotherapiepraktijk Haarlem Oost. Op 27 juli 2015 tot 11 december 2015 behandelde Angelique mij, en af en toe in de jaren erna. Met resultaat. Tot nu toe geen last meer. Ze gaf mij de juiste behandeling en goede raad in de vorm van oefeningen mee naar huis. Soms heb ik even extra serie behandeling nodig omdat ik het zelf niet voor elkaar krijg.  Er wordt mij wel eens gevraagd wat beter kan, ik zeg; ga zo door met behandelen van mensen. Ze zijn zeer vriendelijk.

Als ik een score zou moeten geven voor het traject is dat een verdiende 10 !!”

6-6-2020, ervaring van man, 54 jaar met  oorspeekselklier-kanker en oedeem

“Mijn ervaring met Jeannette Klop als fysio heb ik ervaren als zeer professioneel. De klacht waarmee ik in februari kwam, is dat ik na een operatie in mijn gezicht veel last had van oedeem. Door vakkundige begeleiding heeft ze me geleerd hoe je dat kan verminderen. De vakkundigheid van de mensen die hier werken zijn super, goede communicatie en duidelijke begeleiding. Door deze behandeling kan ik veel meer dan ik had verwacht.

Bij deze raad ik Haarlem-Oost fysiotherapie dan ook heel erg aan met een cijfer 9.”